Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden accepteer je bij het plaatsen van een bestelling via de webshop.

Prijs en product                                                                                                                            

Alle prijzen zijn in euro's en zonder BTW. Exclusief de verzendkosten.
Alle producten op Post & Kadootje zijn met zorg en liefde handgemaakt en op de site beschreven.

Wij besteden alle mogelijke aandacht om de juiste prijzen en kleuren zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Toch is het mogelijk dat er een verschillen optreden. Post & Kadootje is daar niet aansprakelijk voor.

Verzendkosten                                                                                                                         

Binnen Nederland hanteren wij de tarieven volgens POST-NL. Deze worden zichtbaar als je op bestellen drukt. Zie uitleg HIER
 


Levering
Bestellingen worden verzonden via Post-NL. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na de betaling van je bestelling wordt de bestelling binnen 1-4 werkdagen verzonden. Voor kaartjes/ kadootjes in opdracht is de levertijd in overleg. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen met Post & Kadootje via de E-mail. Post & Kadootje is niet verantwoordelijkheid voor schade en/of het wegraken van artikelen tijdens de verzending.


Betaling
Na ontvangst van de betaling wordt je product binnen 1-4 werkdagen verzonden. Voor kaartjes/ kadootjes in opdracht is de levertijd in overleg. Een bestelling moet worden betaalt binnen 7 werkdagen, daarna wordt de bestelling geannuleerd. Mocht je de order willen annuleren dan dit graag via de E-mail doorgeven aan Post & Kadootje. 


Klachten
Indien er klachten zijn kun je altijd contact opnemen met Post & Kadootje. Er zal dan altijd worden gezocht naar een passende oplossing voor je probleem.

Retourneren

Het retourneren of ruilen van onze producten is mogelijk als het niet aan de verwachting voldoet . Dit kan met opgaaf van reden binnen 7 dagen na ontvangst.

De artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in orginele staat en goed verpakt weer retour gestuurd te worden. Terugbetaling volgt binnen 8 dagen na goede ontvangst van de artikelen . Kosten en risico van het retour verzenden zijn voor de koper. De producten die persoonlijk voor de klant worden gemaakt kunnen niet retour gezonden worden.

Privacy

Post & Kadootje zal de persoonlijke gegevens en E-mail adres alleen gebruiken voor het afhandelen van de order. Je gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven.


Post & Kadootje is te allen tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.

© 2017 - 2023 Post & Kadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel